Bruidsmode kinderen

Geen mooier seizoen dan lente en zomer om te feesten. Wanneer je zoekt naar bruidsmode voor kinderen, kom je de mooiste meisjesjurken en de prachtigste kostuums voor stoere kerels tegen. Want wat is er schattiger bij een huwelijk, dan bruidskindjes die net als bruid en bruidegom opgesmukt zijn in de mooist denkbare kleren? Alsof het kleine prinsjes of prinsesjes zijn die onderweg zijn naar hun kasteel, kunnen ze bij het koppel dat in het huwelijksbootje treedt, de show stelen. Het gaat soms zelfs zover dat je zou kunnen twijfelen wie er nu in het huwelijksbootje treedt: de bruid en de bruidegom of de kinderen die in de suite lopen!

Bruidsmode kan ook voor andere gelegenheden

Natuurlijk zijn er wel meer gelegenheden waarbij kinderen in een prachtige feestoutfit moeten verschijnen. Denk maar aan de communiefeesten bijvoorbeeld. Het zijn zo’n dagen waarbij de kinderen eens in het middelpunt van de belangstelling mogen staan. Een dag die volledig om de kleinsten draait. En die dag wordt nog veel mooier, wanneer de kids nog eens uitgedost zijn in de allermooiste outfit! Een prachtige jurk, met daarbij een bijhorende cardigan, afgeborstelde schoentjes, het kapsel netjes opgestoken, een armbandje of bijpassende oorbelletjes om het af te maken. De jongens kunnen dan weer kiezen tussen een stoere outfit, of hun allereerste maatpak ooit. Hoe dan ook, ze zien er altijd schattig uit!

Fotomoment!

Wanneer de kinderen er op hun paasbest uitzien, moet dat natuurlijk ook vereeuwigd worden! Een feestelijk moment kan nooit voorbij gaan zonder het vast te leggen op foto. Wanneer het gaat om bruidskinderen, kan de huwelijksfotograaf kiekjes nemen van de kleintjes. Ook in combinatie met het huwelijkspaar, kan dit prachtige beelden opleveren! Maar ook wanneer de kinderen hun communie doen, mag er aandacht zijn voor de foto’s. Er is geen mooiere herinnering, dan een foto van het feestvarken, geheel in de mooie communie-outfit. Deze kan bovendien gedrukt worden op kaartjes om als herinnering mee te geven met iedereen die mee kwam feesten. Met zulke mooie outfit, is dat feesten dik verdiend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.