Je bent op zoek naar een goedkope nagelgroothandel?

Je bent op zoek naar een goedkope nagelgroothandel?

Als je je eigen nagelsalon hebt wil je natuurlijk niet alleen gebruik maken van de beste producten, maar daar ook zeker niet teveel voor betalen. In dat geval zou je eens moeten kijken op de website van Virgin Nails. Dit is namelijk een relatief goedkope nagelgroothandel, die werkelijk alles verkoopt op het gebied van nail art en nagelstyling. Ze verkopen uiteraard niet alleen lak, maar ook super veel mooie glitters en flakes. Alles om je nagels mooi te maken dus, en niet alleen op de standaard manier.

Goedkope nagelgroothandel voor gellak

Gellak is al enkele jaren op de markt, maar wint nog steeds enorm aan populariteit. Deze lak kun je niet vergelijken met normale nagellak. Het is namelijk echt een soort gel, die je onder een lamp moet laten drogen en uitharden. Eenmaal uitgehard is hij vele malen sterker dan normale nagellak en gaat dus veel langer mee. Deze goedkope nagelgroothandel verkoopt diverse merken gellak en uiteraard ook de lamp die je nodig hebt om de lak te laten uitharden. Wist je dat gellak er in verschillende varianten is? Je hebt namelijk rubber based gel, diamond based gel en Spider gel. Als je niet weet waar het verschil hem in zit kun je deze goedkope nagelgroothandel het beste even contacteren. Ze leggen je dan haarfijn uit welke eigenschappen deze verschillende soorten gellak hebben en welke dus het beste past bij het resultaat dat jij voor ogen hebt.

Groothandel voor nail art benodigdheden

Bij Virgin Nails verkopen ze niet alleen die verschillende soorten gellak en de bijbehorende lamp. Ze hebben namelijk ook super veel benodigdheden voor nail art. Nail art is de kunst van het maken van kleine, creatieve tekeningen op nagels. Je kunt je er enorm mee uitleven en de mooiste kunstwerkjes maken. Als jij in jouw salon ook nail art wilt aanbieden dan kun je bij Virgin Nails onder andere glitters en flakes bestellen, maar ook marble effect inkt, decals, stickers en rhine stones. Als je al deze benodigdheden op voorraad hebt kun je je klanten echt een hele creatieve nail art aanbieden, precies zoals zij dat willen. Als je inspiratie zoekt op het gebied van nail art is deze website overigens ook een aanrader. Er staan veel mooie foto’s bij de producten, die jij kunt gebruiken om de klanten in je nagelsalon te laten zien wat je voor ze kunt betekenen. Ook goed om te weten: Alle bestellingen bij deze groothandel voor nail art worden al vanaf een waarde van €25 gratis verzonden. Daar rijdt je toch niet helemaal voor naar een andere groothandel?!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.